dinsdag 17 juli 2012

Een reis om de wereld in 80 dagen - Het Verre OostenDe reis om de wereld gaat weer verder. Deze keer komen we aan in het Verre Oosten.

Ik heb een kimonokaart gemaakt waarbij de strik van de kimono dient als sluiting vsn de kaart. Je schuift hem als een banderol om de jurk. Aan de rechterzijde zie je nog 2 opties om een strik te maken i.p.v. karton. De ene strik is gemaakt van breed rood satijnband en de middelste is gemaakt van heel breed organza band.
Het patroon van de kimono kaart kan je hier downloaden.Tevens heb ik diverse oosterse kaarten gemaakt met een Geisha. Het patroon van de geisha kan je hier downloaden.Het hoofdje is gemaakt van Nestabilitie cirkels. Handjes en voetjes zijn gemaakt van een kleine cirkelpons die door midden zijn geknipt.
De bloesemtak is een stans van Cheery Lynn Designs, Princess Tree. De bloesem heb ik geponst met een mini bloem ponsje. Het raster op de kaart links onder is ook van Cheery Lynn Designs, Lattice 2 frame.De stempel op de kaart links bovenaan is van Papermania, Bookprint.
Het papier is van Bo Bunny, Serenity Stripe en Serenity Blossoms.

Ik hoop dat jullie deze weer leuk vinden om te maken. Ik ga gauw weer verder met mijn reis om de wereld.

Tot later!

Ellen namens het team van Doe@ding.

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaarten en een gaaf papier.
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke aparte kaart, schitterend papier toppie!!!
  Groetjes Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi ellen
  wat een geweldig mooie kaart en bedankt voor de download,ziet er prachtig uit!!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank jullie wel voor jullie complimentjes. Was weer leuk om te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een waanzinnig papierlijn is het toch en wat leuk gemaakt de kaarten.....

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.