vrijdag 27 juli 2012

COPIC cursussen!!!


Binnenkort worden er diverse Copic cursussen in de winkel georganiseerd. De cursussen worden gegeven door Diny Sprakel, Copic Europe Instructor en Annie Fransen, Copic Designer. Per cursus komt een aantal Copic technieken aan bod.

Tijdens de cursussen wordt gewerkt met techniek- en inkleurkaarten, deze zitten bij de cursusprijs inbegrepen. In principe werkt iedere cursist met eigen Copic Markers, tegen een vergoeding kan met gebruik maken van de markers van de docent (5 euro per cursus). 

Je kunt je voor drie verschillende cursussen aanmelden:
 1. Basiscursus - bestemd voor de beginnende Copic gebruiker of degene die overweegt ze aan te schaffen. Er is geen kleurervaring vereist.
 2. Gevorderden cursus - bestemd voor de Copic gebruikers die al langer kleuren en een aantal technieken wil verbeteren of uitbreiden. Voor deelname is het beheersen van de basiskleurtechnieken vereist.
 3. Speciale techniekencursus 1 - bestemd voor Copic gebruikers die al langer kleuren en een aantal technieken willen leren. Voor deelname is het beheersten van de basiskleurtechnieken.
Welke cursus wanneer:

Basiscursus
vrijdag 31 augustus
10.00 - 13.00 uur

Gevorderden cursus
vrijdag 31 augustus
13.30 - 16.30 uur
of
vrijdag 12 oktober
10.00 13.00 uur

Speciale Technieken 1
vrijdag 12 oktober
13.30 - 16.30 uur

De prijs voor alle cursussen is  30 euro exclusief gebruik Copic Markers of 35 euro voor gebruik Copic Markers van docent.

Meer inhoudelijke informatie over de Copic cursussen kun je vinden op de website van Copic Marker Benelux. Je kunt je opgeven voor de cursussen in de winkel, webwinkel, telefonisch via 0181 625017, of per email: info@doeading.nl.2 opmerkingen:

 1. Denk er aan om 2 en 3 te doen mag ik alvast op de lijst voorlopig?

  Groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat geweldig een cursus hiervoor
  Kan helaas niet omreden we 14 dagen weg zijn
  Komt de cursus misschien nog een keer !!
  Lees jullie site altijd dus houd het in de gaten
  Succes met de cursussen
  Groet Marian

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.