zaterdag 5 november 2011

Doe@ding in de media!!!


Deze week lag de nieuwe Marianne Doe! weer bij de abonnees op de deurmat. De vaste lezers zullen al vast gezien hebben dat er een heel gezellig artikel over onze winkel in staat! Naast dit leuke artikel staan er natuurlijk leuke projectjes in die gemaakt zijn met de producten van Marianne Design. Alle Marianne producten en het tijdschrift Marianne Doe! zijn verkrijgbaar in onze winkel en in onze webshop. Het superleuke artikeltje over Doeading kun je hierboven ook lezen (klik even op de foto om te vergroten)!

8 opmerkingen:

 1. Super!! Ik koop de Doe eigenlijk nooit ( geen enkel creatijdschrijft eigenlijk) , maar deze heb ik toch maar aangeschaft :-) Had al gehoord dat Doeading erin stond van Jeannette (die is abbonnee) namelijk. :-). Hartstikke leuk hoor!!!

  groetjes, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gaaf zeg... ik koop hem nooit, maar wel leuk dat jullie erin staan :)

  Liefs,
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hhihihi ik had het al gelezen , heel leuk stukje!!!.
  Groetjes Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk om te lezen !! Heb meteen weer zin om langs te komen haha

  Groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ontzettend leuk stukje in de Marianne Doe.
  Groetjes Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had het nog niet gezien, dus echt enorm gaaf...Marlous wat heb je toch een enorme mooie ...grote...sfeervolle....hobbywinkel. Grandioos veel succes en plezier...met dit mooie artiekel in de Doe! Kom as donderdag de hele dag bij je *spelen* hoor ;o)

  Warme groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je in de Marianne Doe staat en wat een leuk stukje staat er in over jou en je mooie winkel,ik heb het met plezier gelezen hoor meis!

  Lieve groetjes Eef xXx

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.