maandag 31 oktober 2011

Leuk!

Hebben jullie er ook zo’n zin in om straks je huis weer om te toveren en een gezellige kerstsfeer te creëren?

De kerstboom mooi versierd met misschien wel zelfgemaakte kerstornamenten, mooie groendecoraties op tafel en sfeervolle kaarsjes op de kast?

Om alvast lekker in de stemming te komen, zal Nicole v.d. Burg (onder andere lid van het creatieve team van Eline Pellinkhof) meerdere workshops geven in onze winkel.

Op donderdag 17 november van 19.00 - 21.00 uur maken we een winterhuisje
De prijs van deze workshop is € 19,95 p.p.

Op donderdag 24 november van 19.00 - 21.00 uur maken we een kersthuisje met verlichting. De prijs van deze workshop is € 19,95 p.p.

Tijdens de workshop op donderdag 1 december van 19.00 - 21.00 uur gaan we een houten kerstboom verven en met de kerststempels van Elines Winterhuis bestempelen. We maken het helemaal af met leuke accessoires en echte lampjes!
De prijs van deze workshop is € 24,95 p.p. VOL

Kortom, we maken een juweeltje van een kerstdecoratie die beslist ook een plekje in jouw huiskamer verdient!

Wil je meedoen met een van deze workshops, schrijf je dan snel in door even te bellen naar de winkel (0181) 625017 of stuur een email naar info@doeading.nl

2 opmerkingen:

  1. Heb er echt zin, was het maar alvast 1 december.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi,hi,ja inderdaad ga denk ik de workshop vragen voor Sint of Kerst,ha,ha,ha!

    BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.