woensdag 19 oktober 2011

Nieuw binnen .......


Hallo allemaal,

Voor wie er de vorige keer naast greep..... de LIMITED EDITION FALL DISTRESS INKS zijn weer (beperkt) beschikbaar. Rep je dus naar de (web)shop om een setje te bemachtigen! Ook de X-mas Limited Edition is reeds besteld. Het is nog niet bekend wanneer deze beschikbaar zijn, maar houdt ons blog goed in de gaten, Zodra ze binnen zijn zetten we een berichtje op het blog.

Tevens hebben wij een overzicht gemaakt van het gehele Ranger assortiment dat door ons gevoerd wordt. Je kan dit uitprinten, aanvinken wat je reeds hebt, opvouwen en in je portemonee bewaren. Sta je dan eens in de winkel en je wilt je assortiment aanvullen dan heb je altijd je overzicht bij je welke kleuren je reeds hebt.

Je kan het overzicht hier downloaden. Ranger productoverzicht Oktober 2011.


Tevens is de nieuwe Kerst serie van Magnolia helemaal binnen en ze zijn weer leuk!
Deze kan je hier vinden. Let op, ook hier geldt meestal OP=OP. Wees er dus snel bij en ga lekker aan je kerstkaarten beginnen. Er zijn nu ook nog volop Kerst paperpads verkrijgbaar.
Neem ook eens een kijkje in de speciale Kerst rubriek in de webshop. Daar vindt je alle Kerst gerelateerde producten handig bij elkaar gezet,


 En als laatste zijn er weer nieuwe stanzen binnen van My Favorite Things. Je weet bijna niet welke je zou moeten kiezen!

Veel plezier met het shoppen en tot de volgende keer!

Het team van Doe@ding

4 opmerkingen:

 1. Hoi dames.

  Ik wilde Marloes (nog) Feliciteren met haar verjaardag!!!
  Zag het gisteren ergens staan, dus bijdeze nog vele fijne en gezonde jarene toegewenst!!

  groetjes annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer dat deze inks er niet in de refills zijn
  , of weten jullie wel of je die ergens kan krijgen
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo dames,

  Ik zag net ook dat Marloes gisteren jarig was en wilde haar langs deze weg ook feliciteren. Hoop dat je een leuke dag hebt gehad. Nog vele gelukkige en gezonde jaren toegewenst.

  Groetjes Astrid.
  http://creaastrid.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja mijn vriendin Bianca heeft de inkten woensdag bij jullie kunnen bemachtigen. En heel tof van jullie dat onze workshop aankondiging bij jullie op de balie mag liggen. Super!

  Groetjes Mariette
  http://stampingmariette.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.