zondag 27 november 2011

Zijn jullie er al klaar voor.....?


Tim Holtz gaat, voor het 5de jaar op rij, "12 tags of Christmas" organiseren!
En wat nog leuker is, iedereen kan mee doen, ook als je de Engelse taal niet machtig bent.
Tim Holtz heeft namelijk ons toestemming gegeven om zijn instructies te vertalen!
Wil je vast een beetje de sfeer proeven? Bekijk dan even het filmpje op zijn blog.

Het vertalen betekend helaas wel dat pas in de loop van de avond de vertaling op dit blog komt te staan, maar dat mag de pret niet drukken.

Dus heb je zin om 12 aaneengesloten dagen Tim hoogst persoonlijk de nieuwste technieken te zien uitleggen en de nieuwste materialen te zien gebruiken, doe dan gezellig met ons mee.

Wij zullen tevens zorgen dat alle artikelen (voor zover op voorraad) die hij gebruikt heeft overzichtelijk, per dag, bij elkaar komen te staan in de webshop. Je hoeft de tags niet exact na te maken, het is vooral de bedoeling dat je met de techniek aan de slag gaat en er je eigen draai aan geeft. Wil je een van de artikelen hebben en is het niet op vooraad, Marlous kan alles bestellen. Meestal is het binnen 7-10 dagen binnen, mits bij de groothandel voorradig natuurlijk.

Dus ruim je hobbytafel een beetje op, pak maar vast wat stempels, Distress ink en embossingpoeder en de fun kan beginnen.

Wil je even voorproeven?

Hier vindt je de tags van afgelopen jaren:
12 tags before Christmas 2007
12 tags before Christmas 2008
12 days before Christmas 2009
12 days before Christmas 2010

Ik hoop dat jullie allemaal gezellig met ons mee doen en de spanning ook gaan voelen wat hij die dag nu weer gemaakt zou hebben.
Natuurlijk is er geen verplichting en kan je ook rustig een dagje later de tag maken hoor! Het gaat er voornamelijk om dat we lekker creatief bezig zijn met zijn allen.
Groetjes,
Ellen namens het team van Doe@ding.

2 opmerkingen:

  1. Super leuk, ga zeker proberen om iedere dag mee te doen. Moet nog wat kerst kaartjes maken dan kan dat mooi in een keer.
    Greotjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke Ellen! Super dat er een vertaling mag komen! Heb je toch maar weer voor elkaar!

    BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.