zaterdag 7 juni 2014

A Zentangle/ Doodle a day 27

 
 
 
Zoals van de week beloofd heb ik een aantal kleine vaderdag kadootjes gemaakt met tangles en doodles. Deze geometrische patronen lenen zich daar uitstekend voor. Kies dan wel de wat stoerdere patronen.
 
Het achterste is een fotolijst die ik gevuld heb met 5 verschillende patronen. Ook erg leuk als je dit afwiseled met een paar mooie zwart wit foto's van je gezin. Dit is ook prima te maken door iets oudere kinderen.
 
Rechts onder is een klein fotolijstje van hout dat ik zwart heb geschilderd en daarna een tangle op maat in heb gemaakt. Doe@ding verkoopt deze lijstjes voor 1 euro per stuk.
 
Rechts onder in zie je een craft notitieboekje met blanco bladzijdes. Leuk om elf je figurrtjes in te bewaren. leg er voor alle zekerheid even een kartonnetje tussen tegen het eventueel doordijnsen van de inkt. Ook dit boekje verkoopt Doe@ding.
 
Ik zal hier onder een aantal patroontjes neerzetten die prima geschikt zijn voor het wat stoerdere tangle werk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dit was het voor nu. Genoeg patroontjes om iets moois mee te maken. Ik kom van de week nog terug met een paar kleine projectjes die in een middag of avond te maken zijn. Bedenk dat je soms met 2 of 3 patroontjes al verbazingwekkend mooie dingen kan maken.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 


3 opmerkingen:

  1. who hier zitten hele mooie tussen, eigenlijk allemaal wel. ga maar weer aan het oefenen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Soms moet je gewoon stoppen met oefeningen en gewoon in het diepe springen. Pen in de hand en tekenen maar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat mooi weer Ellen ! Ben er weer blij mee. Ga mijn huiswerk weer maken groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.