vrijdag 16 augustus 2013

Nieuwe artikelen + vakantie tipJa hoor, ze zijn weer binnen die leuke silicone molds van Martha Steward. De silicone molds van Modge Podge zijn ook nog op voorraad. Ook de Crafters Clay is weer binnen gekomen.
Nu dus vol op de mogenlijkheid om je eigen embelishments te maken.

Hier wat tips voor het gebruik van de Crafters Clay:
 1. Crafters Clay is gemaakt op basis van papier, dat maakt dat het zo licht is. Tevens blijft het enigzins flexibel na het drogen. Ideaal dus om op kaarten en projecten te gebruiken.
 2. Je kan de mallen ook gebruiken met zelfdrogende klei, echter dat is zwaarder en breekbaarder dan de Crafters Clay.
 3. Om te voorkomen dat je Clay uit droogt, neem niet meer uit de verpakking dan dat je denkt nodig te hebben. Bewaar de Clay in de originele verpakking in een ZIP lock zakje met een vochtige stuk keukenpapier erbij.
 4. Leg tijdens het gebruik een stuk vochtig keukenpapier op je werkblad en leg daar de Clay op die je even niet gebruikt.
 5. Deze Clay kan je op diverse manieren van een kleurtje voorzien:
  • Vooraf kleuren door een paar druppels acrylverf toe te voegen aan de hoeveelheid Clay die je denkt te gaan gebruiken. Denk er om, je kan natuurlijk nooit precies dezelfde kleur krijgen in een 2de hoeveelheid dus maak genoeg aan voor je project.
  • Vooraf kleuren door een paar druppels Distress Re-inker toe te voegen.
Je ziet de mogelijkheden zijn eindeloos.

De komende tijd zal je ongetwijfeld vele voorbeeld kaarten tegen komen waar deze embelishments op gebruikt zijn. Houdt dit blog en de facebookgroep maar in de gaten.

Kom je morgen deze kant op dan hebben we nog een leuke vakantie tip:
In Hellevoetsluis vinden de vestingdagen plaats. Een erg leuk event voor groot en klein om naar toe te gaan. Denk aan een grote braderie, stoomvoertuigen, koren e.d.

Hier vindt je het volledige programma: http://www.vestingdagenhellevoetsluis.nl/asp/vdh.asp?t=show&var=1021

Hopelijk mogen we jullie morgen begroeten in onze winkel.

Het team van Doe@ding.


1 opmerking:

 1. Hoi, wat fijn dat het er weer is. Wist je dat je prachtig na het kleuren een antiek randje kunt geven met Inka Gold
  groet Diny

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.