dinsdag 20 augustus 2013

Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen Den Bosch

Hallo allemaal,

Zoals jullie misschien al gehoord hebben zullen wij op de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen aanwezig zijn  in Den Bosch. Deze beurs wordt eind van deze week gehouden te weten van donderdag tot en met zaterdag, 22 t/m 24 augustus. We hebben daar stand 151.
 
Hier kan je de plattegrond downloaden.
 
De beurs is elke dag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Er rijden pendelbussen tussen het station en de Brabandhallen voor 1 euro p.p.
 
Wil je er zeker van zijn dat wij iets bij ons hebben, bestel dat dan voor morgen 16:00 in de webshop en kies voor afhalen. Bij opmerkingen zet je dan dat je het op de beurs wilt afhalen en wij nemen het voor je mee.
 
Wij hebben voor deze beurs een aantal primeurs tot onze beschiking gekregen te weten:
 
  • Introductie Dutch Paper Art en de Mask Art stencils van Dutch Doobadoo.
  • Nieuwe stanzen van Go-Kreate die qua maat passen tussen de huidige stansen.
  • Tot eind September exclusief verkrijgbaar bij Doe@ding.
  • Nieuwste producten Let's Get Bizzee.
  • Nieuwste kerstlijn van Pion.
Tevens wordt er alle dagen een demonstratie gegeven met de Dutch Paper Art en de Mask Art stencils van Dutch Doobadoo.
 
Maar natuurlijk is dit niet alles, zoals jullie van ons gewend zijn hebben we nog veel meer leuke dingen ingekocht voor de beurs. Kom dus gezellig even langs om te neuzen tussen al dat moois.
 
Graag tot ziens op de beurs!
 
Het team van Doe@ding.
 
 

1 opmerking:

  1. Helaas kan ik jullie niet bezoeken in Den Bosch, maar jullie zullen vast wel een verslag uitbrengen zodat ik er toch een beetje bij ben, een hele gezellige en goede beurs gewenst, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.