zaterdag 9 juni 2012

Een reis om de wereld in 80 dagen - 3En vandaag gaat onze reis verder naar, hoe kan het ook anders ... Polen en de Oekraine waar het Nederlands Elftal vanavond voor hun eerste wedstrijd tijdens dit EK aantreedt tegen het nationale elftal van Denemarken.

Mocht je je huiskamer nou nog niet hebben omgetoverd tot een echt oranjesupporters home of houd je de plastic oranje vlaggetjes angstvallig uit je huis of uit de tuin? Dan hebben we hier nog een leuk idee om toch mee te doen met de oranjegekte maar wel op een manier waarop jij er plezier aan beleeft. Eerst om te maken, dan om op te hangen en daarna om tijdens de wedstrijd(en) met een schuin oog naar te kijken.


Deze vlaggenlijn is gemaakt van de Spellbinders Nested Lacey Pennants en de Nested Pennants. De Nested Lacey Pennant zijn van wit karton gemaakt. De Nested Pennants van "Dots & Stripes" van Echo Park Paper Co. De molen is Creatable van MD (LR0208) en het papier wat voor de molen is gebruikt is ook van MD, net als de bloemen. Wil je de voetbal ook gebruiken, dan vind je hieronder het patroon. Sla het plaatje op (met de rechtermuisknop) en print deze op een formaat van 6.5 cm op karton en je kunt de voetbal met de ronde nestabilies stansen.

Fijne wedstrijd gewenst!1 opmerking:

  1. hoi mariska
    nou dit is echt een feestelijk vlaggenlijn en er naar kijken maakt al vrolijk!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.