maandag 4 juni 2012

Een reis om de wereld in 80 dagen - 1


In navolging van "Maritiem de zomer door"van vorig jaar, gaan we jullie nu mee nemen op
"Een reis om de wereld in 80 dagen".

Met alle grote sportevenementen en de vakanties die ons de komende maanden te wachten staan zijn er meer dan genoeg ideeën om leuke kaarten en projectjes te maken.

Er zijn momenteel zoveel leuke stempels te koop met allerlei mooie steden dat we die volop gaan gebruiken.

De komende weken zullen we ons vooral concentreren op de, voor de meeste van ons, zo moeilijke mannenkaarten. Uiteindelijk is Vaderdag al weer over 2 weken!
En we gaan op reis naar........ dat zie je vanzelf, houdt ons blog maar in de gaten!

Voor vandaag heb ik 2 projectjes gemaakt. Het eerste is een kaart met ruimte voor een kadobon in creditkaart formaat en een slim verwerkte boekenlegger.Het 2de projectje is een bakje voor op vader zijn bureau. Natuurlijk kan je het ook vullen met heerlijke bonbons of ander zoetigheid dat hij lekker vindt.

Voor beide projectjes heb ik gebruik gemaakt van de Graphic45 lijn Olde Curiosity Shoppe. Een geweldige lijn in zwart beige met oude labels, teksten en apothekers flesjes.

De beschrijving van de kaart kan je hier downloaden.
De beschrijving van het doosje kan je hier downloaden.

Veel plezier hiermee en we zien graag jullie creaties. Laat dan je link even achter bij de reacties en we komen graag even kijken.

Groetjes,
Ellen namens het team van Doe@ding.


1 opmerking:

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.