vrijdag 11 mei 2012

Moederdag - voor de Moeder die dol is op naaien of quilten


Voor vandaag heb ik wat projectjes voorbereid voor de Moeder die van naaien of quilten houdt. Op de bovenste foto zie je een kaart die gemaakt is met de Tim Holtz on the edge die Sewingroom. Het hangertje, liniaaltje en de mini klosjes zijn van Maya Road. Het papier is van Pion. Binnenin heb ik een lapje vilt vast gezet waardoor deze kaart als naalden boekje dienst kan doen.

Linksonder zie je een houtenklos die om getoverd is tot een spelden kussen. Ik heb een halve tempexbol genomen en die beplakt met de basic lijn van Basic Gray..Dit papier is dunner dan het normale scrapbook papier en leent zich uitsekend voor decoupage. Als lijm heb ik multi medium gebruikt. Dit tast het tempex niet aan. Lintje om de klos heen gewikkeld en vast gezet met een hoedenspeldje met wat kraaltjes en een mini klosje. Doe@ding heeft hele leuke tinnen blikjes met heel veel speldjes er in! Afgewerkt met een hele rits rose roosjes van 1 cm. En natuurlijk wat speldjes in gestoken.

Helemaal rechtsonder zie je een grote wasknijper die om getoverd is tot een fotostandaardje. Je kan die grotere wasknijpers bij Doe@ding kopen. Voor en achterzijde is beplakt met een restje papier van Pion. Strikje van kant aan de knijper gebonden, weer zo'n kleine hoedepin er in gestoken met een mini klosje er aan en wat kleine knoopje er op geplakt. De dressform is de mini mover and shaper stans van Tim Holtz Sewing room. geschildert en beplakt met Pion papier.

De voorbeelden staan al in de winkel, daar kan je de details bekijken.

Voor morgen heb ik de laatste projectjes klaar staan voor onze moeders. Super simpele kaartjes die gewoon mooi zijn door hun eenvoud. Dus ga je zondag op bezoek en heb je nog geen kaartje gemaakt, kom dan morgen nog even langs op dit blog. Moeders vinden onze kaartjes altijd leuk om te krijgen toch?

Veel plezier met maken en we vinden het altijd leuk als je een berichtje achter laat hoor!

Groetjes,
Ellen namens het team van Doe@ding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.