zaterdag 24 december 2011

Oh denneboom, oh denneboom!!!

Dit bericht blijft bovenaan staan tot 24 december 2011, voor alle nieuwe berichten waaronder de 12 Tags of Christmas van Tim Holtz, scroll naar beneden!In onze winkel staat een prachtige kerstboom, mooi versierd met prachtige lampjes en schitterende ornamenten. Maar er kan nog véééél meer bij en het lijkt ons heel leuk wanneer we van jullie leuke projectjes ontvangen die we in onze boom kunnen hangen. Eind december worden al jullie kerstornamenten door een vakkundige jury beoordeeld en de prijswinnaar(s) word(en) beloond met een hele mooie prijs!

Wat moet je doen?
 1. Maak een leuke kerstversiering voor onze kerstboom. Van stof of van papier of karton, alles kan, alles mag zolang het maar herkenbaar is als kerstboomversiering en het formaat niet groter is dan 10 tot 12 cm. als je zelf geen inspiratie hebt dan vind je op internet ideeën genoeg om iets leuks te maken maar ook in de winkel kun je inspiratie op doen.
 2. Zorg ervoor dat je versiering een haakje of een koordje of lintje heeft waarmee het daadwerkelijk opgehangen kan worden.
 3. Zet ergens op je project je naam, telefoonnummer of wanneer je dat hebt je email- en blogadres (of hang er een klein kaartje of labeltje aan met je gegevens).
 4. Kom gezellig naar de winkel en hang je kerstversiering in de boom en geniet van de gezellige kerstsfeer in de winkel. Ben je niet in de gelegenheid langs te komen dan mag je je creatie ook opsturen!
De komende weken zullen we af en toe wat foto's plaatsen van de boom en jullie bijdragen. Op 24 december zullen wij de winnaar bekend maken!

9 opmerkingen:

 1. Wat een leuke uitdaging!
  Probeer er tijd voor te maken.

  groetjes, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk! wil graag meedoen. mag opsturen ook?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuk idee zeg :D als ik voor die tijd nog in de winkel kom neem ik zeker wat mee :D

  Liefs
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een superleuk idee zeg, zal een fleurige boom worden dan
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk idee zal eens verzinnen iets te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. m@adeliefje, ff reactie van Marlous ....... ja hoor je mag het ook opsturen !!!
  groetjes
  angelica

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke actie, ik wil zo'n boom ook wel in mijn huisje!
  Groetjes henie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hoi allemaal,
  Ik heb een leuke tag gemaakt, maar geraak niet meer in de winkel. (iets te ver) Ik stuur hem op.
  liefs Chantal

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.