maandag 20 september 2010

pink ribbon

hallo,
Ieder jaar staat de maand oktober in het teken van Pink Ribbon. Nederland kleurt dan roze om aandacht te vragen voor borstkanker.

Dit jaar willen wij van het werkgroep Spijkenisse Noord dit extra onder de aandacht brengen. Daarom organiseren wij zaterdag 30 oktober:

Hobbyisten voor pink ribbon.

Op deze dag zijn er in het wijkgebouw verschillende inloop workshops, kinderspelletjes, schoonheidspecialist, masseuse, kraampjes waarop handgemaakte spullen worden verkocht en nog veel meer. Al de opbrengsten van die dag gaat naar Pink Ribbon.

Om deze dag extra onder de aandacht te brengen en om extra geld in te zamelen mogen wij op de demo dagen in het Atlas hotel alvast aan aantal handgemaakte creaties verkopen. Maar we zullen ook zoveel mogelijk mensen informeren over zaterdag 30 oktober.


Wilt u meer informatie over 30 oktober en de verschillende activiteiten die wij daarvoor organiseren kunt u kijken op: http://hobbyvoorpinkribbon.blogspot.com/

Wij hopen natuurlijk op de demo dagen en op de 30ste een mooi bedrag op te halen die wij dan kunnen schenken aan……
                                                                   

Tot op de demo dagen
1 opmerking:

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.