woensdag 29 september 2010

hennie barendregt

Hallo allemaal!

Voor de 7e maal werk ik mee aan de beurs van Doe@ding.


Deze keer laat ik jullie de nieuwe Creative Flowers en Creative Shapes zien. Ook mag ik een heel klein tipje van de sluier oplichten, die over de nieuwe Creative Borderstansen van Crealies ligt.

Sinds de meimaand beheer ik een hobbyblog, het adres is http://hensmade.blogspot.com, daar zijn nog veel meer voorbeelden met materialen van Crealies te zien.De bloem op onderstaande lay-out (30 x 30cm) is gemaakt met behulp van een Scrapflower mal en de achtergrond met een Scrapline mal.
Naast mijn designwerk voor Crealies, werk ik met materialen van Marianne Design. Op mijn blog publiceer ik iedere maand kaarten die ik heb gemaakt met behulp van de nieuwste materialen


.Regelmatig werk ik mee aan de MARIANNE DOE.Het lijkt mij leuk om jullie de komende beursdagen te ontmoeten.Dit is mijn bijdrage voor de MARIANNE 7.

Hartelijke groeten, hennie barendregt-van zelst

4 opmerkingen:

 1. oh hennie, had er zograag bij je gekomen. maar ben die dag zelf jarig. en moet helaas gewoon werken :) jammer! had je graag willen ontmoeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hai Hennie...ja ja als collega's onder elkaar zullen we weer heerlijk gaan genieten he deze mooie dagen. Leuk om je weer te zien en we kletsen dan graag weer verder.Tot 8 en 9 oktober.

  Warme groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je er ook weer bent met de demodagen.
  Heb net ook even op je blog gekeken.Wat maak je toch altijd een vrolijke creaties.
  Tot de 8e!

  Harriët

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Hennie,
  Wat ziet alles er weer veelbelovend uit en probeer zeker ook bij jou aan te mogen schuiven

  Liefs
  Sonja

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.