woensdag 25 september 2013

Demonstratiedagen September 2013 - Even voorstellen...Judith van LeverinkDe stand van Different Colors, waar eigenaresse Judith van Leverink met hulp van haar medewerksters altijd zelf haar de door haar ontworpen en gefabriceerde stempels demonstreert, is op iedere creatieve beurs een ware blikvanger. Het gemak waarmee Judith haar composities samenstelt, kleuren kiest en van een ogenschijnlijk simpel kaartje in een handomdraai de meest fantastische creaties maakt, is ongekend. Maar haar creativiteit beperkt zich niet alleen tot stempels. Ook heeft zij oog voor de afwerking van de kaarten en projecten en zoekt daarvoor altijd naar de juiste combinaties van touw, twine, inkten, embossingpoeders en andere materialen.
foto 450
Different Colors S00314 Vergeet mij niet Different Colors S00312 BloemenDifferent Colors S00295 Kleurrijke details
 
Als vele keren is Judith bij ons aanwezig geweest tijdens onze Demonstratiedagen. Wij zijn er trots op om u te mogen melden dat Judith ook deze keer aanwezig zal zijn. Tevens bestaat de mogelijkheid om tijdens de Demonstratiedagen deel te nemen aan verschillende Different Colors mini-workshops.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.