dinsdag 7 mei 2013

Moederdag en een nieuwtje.....


Komend weekend is het Moederdag….

AANBIEDING
Daarom vanaf vandaag t/m zaterdag a.s. bij aankoop van € 25 een leuke attentie cadeau, max 1 per klant. Deze aanbieding geldt ook voor klanten van de webwinkel.
 
WEBWINKEL
Om er zeker van te zijn dat je bestelling op tijd geleverd wordt, wacht dan niet te lang met bestellen uit onze webwinkel om teleurstellingen te voorkomen.
Indien je je bestelling als cadeautje ingepakt wilt hebben is dat geen probleem. Geef dat even duidelijk aan bij de opmerkingen en wij maken er iets feestelijks van.
 
NIEUWTJE
Tevens kunnen wij jullie verklappen dat we achter de schermen druk bezig zijn een leuk evenement voor te bereiden. De details kunnen we nog niet verklappen, maar zet zaterdag 29 juni maar vast in je agenda. Zodra we meer details hebben komen we hier op terug.
 
Graag tot ziens bij Doe@ding.
 

 

2 opmerkingen:

  1. ow ow hopelijk duurt het niet erg lang voordat we wat komen te weten van het evenement want word nu al nieuwsgierig :D;)

    Groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. HI, ha, ha, ha, hier nog een hoor dus die datum MOET ik gewoon noteren????
    Tot zo ver van Marije.

    BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.