dinsdag 28 februari 2012

Demomaand bij Doe@ding!

De maand maart staat in het teken van onze "demomaand" in de winkel! Iedere zaterdag (en soms ook op vrijdag) worden er demo's gegeven. Zodra de winkel opengaat zitten onze demonstratrices klaar met prachtige voorbeelden waarvoor ze de nieuwste producten hebben gebruikt. Ze geven uitleg hoe je deze het best kunt gebruiken, geven tips en laten zien wat de mogelijkheden zijn. De agenda van de Demomaand bij Doe@ding staat rechts in de zijbalk van het blog.

A.s. zaterdag, 3 maart 2012 trapt Jannie van der Zwan af. Voor dit het kaartje hierboven heeft ze bijna alle technieken die ze zaterdag ook zal laten zien in de winkel, gebruikt. Op dit kaartje missen alleen de Fancy Dies maar die komen natuurlijk wel aan bod tijdens de demo. Net als de Multi Frame Dies, Floral Punch en de Young Rebel stempels. De stempel is ingekleurd met de Flexmarkers en ook daarmee zal Jannie, die gecertificeerd Flexmarker designer is, demonstreren.

Graag tot a.s. zaterdag!

5 opmerkingen:

 1. wat een schatje van een kaartje, jammer dat jullie zo ver weg zitten, anders had ik zeker een keertje langs gekomen
  Gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Even een berichtje om jullie te bedanken voor de leuke mini-workshop naaimachine. Vandaag staat mijn resultaat op mijn blog. Via Peter (scrapfanaatpeter) vond ik de link naar jullie site.
  http://judith-creatief.blogspot.com/2012/03/knutsel-zo-vrijdag-naaimachine.html

  Groetjes en veel plezier met jullie demo dagen!
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi kaartje. Superveel te zien. Heerlijk! Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Doe@Ding team!!

  Ik heb even een vraagje, nu dat er de hele maamd maart demo's zijn komen er dan niet meer de 'vertrouwde' demodagen in het Atlas hotel? Ik wilde zo graag een vriendin van mij meenemen naar die dagen omdat ik er altijd super enthousiast over ben haha. Vast bedankt voor het antwoord! Groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beste Paula,
  In het najaar komen er weer "vertrouwde" demodagen.
  In het voorjaar hebben demonstraties in de winkel.
  Met vriendelijke groet,
  Team Doe@ding

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.