donderdag 5 januari 2012

Waar blijft de tijd?!

Zo vers in het nieuwe jaar denken we: “Alweer een jaar voorbij. Waar blijft de tijd?!” Dat vragen wij bij Doe@ding ons ook af want volgende week is het alweer vijf jaar geleden dat we onze winkel openden. Veel klanten weten ons al sinds die beginperiode te vinden, eerst in de oude winkel op ‘t Plateau en sinds vorig jaar ook in onze nieuwe winkel, 200 meter verderop aan de Anjerstraat. We vinden het leuk u keer op keer in onze winkel terug te zien of om u tijdens onze demodagen of op beurzen te mogen ontmoeten. Wij van Doe@ding waarderen uw enthousiasme voor het creavak en uw klandizie in onze (web)winkel en wij zijn er trots op om mede dankzij u ons eerste lustrum te kunnen vieren.

Wij doen dit op zaterdag 14 januari in de winkel met tal van leuke acties! Deze dag geven Monique en Angela drie Make & Take workshops waar u zich voor kunt inschrijven via 0181-625017. Een detail van wat u gaat maken, ziet u hieronder.


De komende week komen er enorm veel leuke artikelen binnen van onder andere Marianne Design, Hennie Barendregt zal demonsteren met de allernieuwste Snoesjes materialen en Astrid Schipper laat de mogelijkheden zien met de allernieuwste Creatables. Kortom er is voldoende te zien en beleven op 14 januari!

Speciaal voor ons jubileum organiseren wij een wedstrijd. We vinden het leuk wanneer u een project, kaart, lay-out of altered item maakt waarin het cijfer 5 een belangrijke rol speelt. U kunt alle kanten op met wat u maakt maar uw project moet wel speciaal voor onze uitdaging gemaakt zijn en het moet voldoen aan één van onderstaande vijf (!) voorwaarden:

1. Het cijfer 5 moet zichtbaar zijn (als cijfer 5 of als geschreven tekst “vijf”).
2. Of u gebruikt 5 bloemen op uw project of kaart
3. Of u gebruikt 5 verschillende kleuren op uw project of kaart
4. Of u gebruikt 5 knopen, brads of pearls op uw project of kaart
5. Of u gebruikt 2 bloemen - 2 knopen en 1 lintje of kantje op uw kaart (2+2+1 = 5)


Boodschappenlijstje met 5 regels
Natuurlijk is het leuk om uw project in onze winkel af te geven zodat we deze kunnen tentoonstellen maar uw kunt uw bijdrage hieronder ook met Inlinkz op ons blog achterlaten. Dat kan tot vrijdag 13 januari 2012, 10.00 uur.

6 opmerkingen:

 1. erge leuke kaarten hoor, en een suerleuk idee
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Marloes,

  Alweer vijf jaar wat vliegt de tijd, inderdaad,
  ik geniet iedere dag weer in jou snoepwinkeltje,
  gelukkig wordt je er niet dik van aleen maar du (portemonnee)
  op naar het volgende lustrum!!
  Christie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gaat dat hard zeg! ik hoop dat ik tijd heb om even langs te komen :D

  Liefs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaat de tijd toch hard. Alweer 5 jaar. Gefeliciteerd alvast. Ik wil graag mee doen met de jubileumuitdaging. Heb de kaart net geplaatst. Heb op de kaart 5 vogels verwerkt. Het is misschien moeilijk te zien, maar op de voorkant staan er 4 en als hij openstaat dan zit er nog 1 vogel op. In het echt is het makkelijker om te zien, maar ik denk niet dat ik voor die tijd nog in de winkel kom. Vandaar dat ik hem ook nu plaats.

  Fijn weekend.

  Groetjes Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Mariska op de valreep mijn felicitatie aan Marlous. Natuurlijk met Snoesjes!
  Misschien zie ik je morgen wel.
  Lieve groetjes hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Marlous, gefeliciteerd!!!!! Sterkte met de rest!
  xxx
  Dutch Tulip
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.