zaterdag 9 april 2011

Bloesem kaartje


Hallo allemaal,

Vorige week kwam er bij Doe@ding een hele partij mooie nieuwe bloesem binnen dat we daar wel een vrolijk lente kaartje mee MOESTEN maken:)

Voor het hekje hebben we de Martha Steward Deep Edge pons Iron Fence gebruikt. Dit is eigenlijk een hekje met vleermuisjes op de spijltjes, maar die hebben we er nu even afgeknipt. Zo heb je nog meer mogenlijkheden met dezelfde pons,

De bloesem is vast geplakt met grote glue dots, een strikje er op van touw en afgewerkt met 2 roosjes.

De tekst LENTE hebben we 2 maal uitgestanst met de Tim Holtz stans Upon a Time, eenmaal uit licht en eenmaal uit donker papier. Daarna zijn ze, iets verschoven ten opzichte van elkaar, op elkaar geplakt om zo een schaduw te vormen. Daarna alle letters op het hekje geplakt.

Het papier dat is gebruikt is een paperpad van Pink Paisley Butterfly Garden Collection. Een prachtige vintage voorjaars serie met veel vlinders. Hier zijn ook 12 x 12 sheets van te krijgen.

Wisten jullie trouwens dat er de afgelopen dagen weer een hele nieuwe collectie roosjes en rozenknopjes zijn binnen gekomen? Werkelijk beauties om te zien en verkrijgbaar in heel veel kleuren.


Wel dat was het even voor vandaag. Houdt het blog de komende dagen in de gaten voor meer nieuws.


Een fijne zondag allemaal.


het team van Doe@ding

6 opmerkingen:

 1. die zien er zeker leuk uit zeg
  Gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw schitterend moet gauw weer eens richting spijkenisse komen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie bloemen Marlous en een schitterend kaartje. Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterend kaartje en die bloemen toef vind ik helemaal geweldig !!!!!!!

  Groetjes Jannie.

  BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.