dinsdag 18 maart 2014

Nieuwe artikelen Let'sGet Bizzee


Goedemorgen allemaal,

Morgen 19 maart komen er weer 2 nieuwe MDF artikelen binnen van Let's Get Bizzee. Ik ben vast met het gietertje aan de slag gegaan.
Dit is mijn uitwerking er van.Ik heb hem beplakt met het papier van Prima Marketing Stationer's Desk. Verder een aantal van die leuke houten figuurtjes van CraftEmotions gebruikt. Deze zijn al leuk als je ze naturel houdt, maar ook leuk om te distressen of met acrylverf of panpastel een kleurtje te geven.
Verder aangekleed met bloemetjes, blaadjes en chipboard figuurtjes die bij deze serie verkrijgbaar zijn. Het handvat en de aanzet van de tuit heb ik omwikkeld met touw.

Verder komt er nog een mooie vuurtoren uit die samen met de MDF houder leuk kan staan om een zomers tafreeltje te maken.

http://doeading.nl/shop/let-s-get-bizzee/14401-vuurtoren.html  http://doeading.nl/shop/let-s-get-bizzee/13824-houder-2-stuks.html
De uitwerking daarvan krijgen jullie eerdaags te zien.

Bedankt voor je bezoekje en ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren om iets leuks te gaan maken met de nieuwe MDF artikelen,

Ellen

1 opmerking:

  1. zo dit ziet er hartstikke leuk uit om als cadeautje te maken
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.