dinsdag 28 februari 2012

Demomaand bij Doe@ding!

De maand maart staat in het teken van onze "demomaand" in de winkel! Iedere zaterdag (en soms ook op vrijdag) worden er demo's gegeven. Zodra de winkel opengaat zitten onze demonstratrices klaar met prachtige voorbeelden waarvoor ze de nieuwste producten hebben gebruikt. Ze geven uitleg hoe je deze het best kunt gebruiken, geven tips en laten zien wat de mogelijkheden zijn. De agenda van de Demomaand bij Doe@ding staat rechts in de zijbalk van het blog.





A.s. zaterdag, 3 maart 2012 trapt Jannie van der Zwan af. Voor dit het kaartje hierboven heeft ze bijna alle technieken die ze zaterdag ook zal laten zien in de winkel, gebruikt. Op dit kaartje missen alleen de Fancy Dies maar die komen natuurlijk wel aan bod tijdens de demo. Net als de Multi Frame Dies, Floral Punch en de Young Rebel stempels. De stempel is ingekleurd met de Flexmarkers en ook daarmee zal Jannie, die gecertificeerd Flexmarker designer is, demonstreren.

Graag tot a.s. zaterdag!

Nieuwe Artikelen

De laatste dagen zijn er weer heel veel nieuwe artikelen binnen gekomen.
Zoals de stempels en het dessinpapier van de 'Princes & Princesses collectie van Magnolia.Binnen enkele dagen zal de Magnolia Ink volgen.Deze kunt u al wel pre-orderen.


Verder is er dessinpapier binnen gekomen van o.a. Bo Bunny (6 nieuwe lijnen!),Echo Park,Teresa Collins en 2 blokjes van Memory Box.



Ook zijn de stansen van Memory Box geleverd.
Deze worden vandaag nog in de webwinkel geplaatst.

Komt u gauw een kijkje nemen in onze (web)winkel om alle nieuwe artikelen met eigen ogen te zien.

Groetjes,

zaterdag 18 februari 2012

Layout/ Sketch 002

Layout/ Sketch 002
Klik op de foto voor een grotere maat om de details te bekijken.
Hallo allemaal,

Het is weer tijd voor een heerlijk nieuwe sketch.
Deze keer heb ik gekozen voor een mooie grunge style.
Doe@ding heeft namelijke de nieuwe lijnen binnen gekregen van


(als je op de logo's van de lijn klikt kan je de hele lijn in de webshop bewonderen)
en daar moest ik echt even mee aan de slag!
Deze layout bestaat uit heel veel laagjes en alles mag! Ik heb gebruik gemaakt van de Wonderland line. Alle randjes zijn gedistressed met de Tim Holtz Distress tool (of gebruik een open schaar, maar wel voorzichtig zijn, een schaar is scherp!). Alle randen zijn daarna gedistressed met de inktblending tool en Distress Ink Vintage Photo.
Verder heb ik gebruik gemaakt van zowel de Wonderland elements als de Wonderland stickers uit deze serie.
De klok is uit gesneden uit Grunchboard met de Tim Holtz stans Weathered clock, daarna gekleurd met Distress Stain Walnut Stain,
Eerst heb ik de achtergrond gestempeld met diverse achtergrond stempels, Daarna alle lagen er eerst los opgelegd. Toen ik tevreden was, alles er laag voor laag weer afgehaald en toen alles vast gaan zetten. Alle driedemensionale dingen heb ik vast gezet met Textiellijm HT2 van Gutherman.
Als laatste heb ik nog wat roosjes opgeplakt en Perfect Pearl Mist en Glimmermist gebruikt. Eerst de lichtere kleuren Perfect Pearl Mist Blue Smoke en Green Patina, daarna als laatste een klein beetje Glimmermist Black Magic voor wat diepte in de hoekjes. Dit laatste is het meest enge van het geheel, wees dan ook zuinig in gebruik, je kan er altijd nog iets bij doen, maar afhalen is onmogelijk!

De layout is in de winkel te bewonderen, want de foto doet geen eer aan alle laagjes die er gebruikt zijn.

Veel plezier met deze layout en we zien graag een linkje bij de comments om te zien wat jullie er mee gemaakt hebben.

PS. Ook de andere lijn heb ik mee genomen, daar laat ik van de week wat kaart voorbeeldjes van zien.

Groetjes en een fijn weekend allemaal!

Ellen Brons

dinsdag 14 februari 2012

Doe@ding goes LIVE: de foto's

Hier wat foto's van de spulletjes die we bij ons hadden tijdens de uitzending van KoffieMAX en de kaartjes die we ter plekke hebben gemaakt. Naast deze dingen hadden we prachtig creaties bij ons van Monique (theedoos en tasje), Suze (champagneglazen), Nicole (theekaartje), Irene (krans) en Renata (chocoladeblikje)








maandag 13 februari 2012

Doe@ding goes LIVE: het verslag!!!


Zo, we zijn weer terug uit Hilversum en wat was het LEUK!!! Degene die de uitzending van KoffieMAX hebben gezien, weten wat we allemaal gedaan hebben maar laten we jullie ook even meegenieten met van alles achter de schermen. Want wanneer maak je nou mee dat je naast Edsilia Rombley bij de visagist zit en samen met Derek Bolt zit te wachten tot je "op" moet!

Zoals echte BN'ers betaamd waren we natuurlijk veel te laat in Hilversum. De geplande 09.00 uur was door de hardnekkig gladheid en daarbij behorende files natuurlijk niet haalbaar. Om 09.40 uur reden we door de slagboom het mediapark in Hilversum op, op zoek naar onze gereserveerde parkeerplaats bij studio 23. We stonden dus echt naast de "artiesten"ingang geparkeerd, alleen Edsilia hoefde minder ver te lopen dan wij (hihi).

Aangekomen werden onze dozen en spullen netjes naar de studio gebracht en kregen we een kopje thee, de redactrice nam met ons het script door en gaf van te voren aan welke vragen we konden verwachten. Best wel fijn want daar konden we ons daar alvast een beetje op voorbereiden. Terwijl Marlous naar de visigie ging, kon Mariska de knutseltafel in orde maken. De tafel was groot genoeg om alle mooie voorbeeldjes van Monique, Suze, Angela, Nicole, Renata en van onszelf uit te stallen en neer te leggen.

En toen was het zover ... We werden geacht lekker bezig te zijn wanneer het programma begon en dat is niet zo moeilijk voor knutselverslaafden. Myrna kwam vrijwel direct naar onze tafel en we hebben even gebabbeld over Valentijnsdag en de dingen die je kunt maken. Dat stukje kun je HIER (Valentijnskaarten deel 1) nog even bekijken.

Tijdens het programma hebben we lekker staan knutselen (weer eens iets anders dan zitten freubelen, hihi) en aan het eind van het programma kwam Myrna de resultaten nog even bekijken. Wel in sneltreinvaart overigens want de meneer met het Herbarium (ook interessant natuurlijk) was iets langer aan het woord dan gepland. Het laatste deel van ons "optreden" kun je HIER (Valentijnskaarten deel 2) bekijken. Wil je alles dat we bij ons hadden nog even op je gemak bekijken, kom later dan nog even terug op het blog want alles gaat op de foto en zullen we de komende dagen hier op het blog zetten. Wil je de hele uitzending terugzien dan kan dat HIER.

Na de uitzending heeft Marlous nog een cadeautje overhandigd aan Edsilia Rombley die vandaag toevallig ook jarig is. Hieronder zie je haar met het cadeautje.


zondag 12 februari 2012

Doe@ding goes LIVE!!!



Jawel, jullie lezen het goed. Doe@ding goes LIVE!!! Morgen, maandag 13 februari om 11.00 uur zal Doe@ding LIVE Valentijnskaarten en -cadeautjes gaan maken bij KoffieMAX op Nederland 1.

Marlous is afgelopen week benaderd door de redactie van dit ochtendprogramma met het verzoek of zij dit kon verzorgen. En zoiets kun je wel aan Marlous overlaten, dat gaat helemaal goed komen!!! Morgenvroeg reist zij samen met Mariska af naar Studio 23 in Hilversum om de koffietafel bij Myrna Goossen om te toveren tot een heuse hobbytafel. Er zullen prachtige zelfgemaakte dingen te zien zijn en er wordt ook gezellig gefreubeld en geknutseld. Wij hebben er al helemaal zin in, dus zet de koffie maar vast klaar en kijk allemaal morgen gezellig naar KoffieMAX!

vrijdag 10 februari 2012

Demomaand bij Doe@ding!

Bijna iedereen weet het, als de kou weer een beetje richting het noorden trekt, de schaatsen weer in het vet kunnen de bloembollen voorzichtig uit de grond komen, is het weer tijd voor de Doe@ding demodagen. Maar dit voorjaar doen wij het anders! We organiseren niet één, niet twee, niet drie maar we organiseren de hele maand maart demonstraties: maart is “Demomaand bij Doe@ding!”

Iedere zaterdag (en soms ook op vrijdag) in maart zal een demodag worden georganiseerd rond een bepaald merk, thema of product. 

Maar nog voor het zo ver is, zijn er heel veel andere leuke dingen te doen en te beleven in de winkel.

Hennie Barendregt geeft morgen, zaterdag 11 februari een demonstratie met de stempels, het allernieuwste papier en de allermooiste nieuwe knipvellen van de serie productien die zo prachtig zijn om te gebruiken voor de "Hollandse Kaartjes". Een hele serie mooie producten van Marianne Design.

Kom je ook langs om al dat moois te bewonderen? Hieronder alvast een voorproefje!

 

maandag 6 februari 2012

Demo en workshops

De Copic Beauty Cases zijn inmiddels binnengekomen!

Aanstaande zaterdag 11 februari geeft Hennie Barendregt een demonstratie bij ons in de winkel.
Deze keer met de Marianne Design artikelen van Februari.

Voor de workshop Layout maken door Moniek Jannink op donderdag 16 februari zijn nog enkele plaatsen vrij. Kijk voor meer informatie op haar blog.

Voor de workshop klok maken van Monique Lokhorst en Angela van Dorp zijn nog enkele plaatsen vrij voor zaterdag 17 maart.
Graag tot ziens bij Doe@ding

donderdag 2 februari 2012

Binnenkort leverbaar!!

Deze Copic 380 Beauty Case is heel binnenkort al leverbaar.
Maar let op!! Deze tassen zijn maar heel beperkt gemaakt en er zijn nog slechts enkele te koop voor de Nederlandse markt. Heb je interesse, zorg dan dat je er snel bij bent.
Uiteraard zal deze tas geleverd worden zonder Copic markers.

Voor de scrappers onder ons, vanaf donderdag 16 februari gaat Moniek Jannink maandelijks een layout workshop geven. Kijk voor meer informatie op haar blog!

Graag tot ziens bij Doe@ding

Disclaimer

Alle creatieve handelingen die u uitvoert naar aanleiding van informatie op onze website zijn geheel voor eigen risico. Doeading is niet aansprakelijk voor eventuele schades die voortvloeien uit door uzelf uitgevoerde handelingen die op ons blog worden beschreven.